Attractie- en Vakantiepark Slagharen heeft de naam van de opvolger van de Wild West Adventure bekend gemaakt. Bij de opening van het jubileumseizoen 2023 zal de nieuwe darkride Red Bandits Adventure worden gepresenteerd…

Zie ook het artikel over de opening van de Red Bandits Adventure >>

Red Bandits Adventure

In de darkride Red Bandits Adventure worden de bezoekers ondergedompeld in de wereld van de gelijknamige boevenbende uit de show van Randy en Rosie.

Red Bandit Adventure Attractiepark Slagharen

Op dit moment wordt hard gewerkt om de overdekte bootjesattractie Wild West Adventure te transformeren tot een nieuwe ervaring, met andere decors en een totaal andere verhaallijn. De Red Bandits zijn op zoek naar nieuwe leden. Wie straks in een bootje stapt, trotseert verschillende gevaarlijke elementen die de Red Bandits als beproeving hebben geplaatst. Maar uiteindelijk loopt het avontuur anders dan gedacht…

Red Bandit Adventure Attractiepark Slagharen

De boevenbende heeft al enkele jaren een prominente plek in het entertainmentaanbod van het park. “Ik ben ontzettend blij dat we met dit verhaal gasten meer dan ooit mee kunnen nemen in het avontuur van de Red Bandits”, vertelt algemeen directeur Dave Storm. “Dit jaar vieren we het 60-jarig bestaan van Slagharen. Deze vernieuwing voelt als een van de cadeaus die passen bij zo’n mooi jubileumjaar.”. Voor de realisatie van het project werkt Slagharen samen met de Leisure Expert Group uit Amsterdam.

Red Bandit Adventure Attractiepark Slagharen

De koepelhal

De Red Bandits Adventure komt net als zijn voorganger in de oude koepelhal. Deze stond oorspronkelijk in Duitsland op de ‘Bundesgartenschau Bonn 1979‘. Dat was een tentoonstelling van internationale tuinen. Na de tentoonstelling kocht Henk Bemboom de koepelhal om er een circustheater van te maken.

Red Bandit Adventure Attractiepark Slagharen

In de jaren 90 werd de circusshow vervangen door een wildwestshow. Van 2000 tot en met 2022 was de koepelhal het onderkomen voor de darkride Wild West Adventure. En met ingang van seizoen 2023 zal hierin de nieuwe darkride Red Bandits Adventure zijn gevestigd.

Hieronder een van de laatste onrides in de Wild West Adventure.

Slagharen opent haar vakantiepark weer op vrijdag 31 maart 2023. Het attractiepark is geopend vanaf zaterdag 1 april 2023. Kun jij niet wachten om een ritje in de Red Bandits Adventure te maken? Bestel nu alvast je kaarten of abonnement!

Klik hier voor meer informatie over tickets en abonnementen van Slagharen >>

Leave a Reply

Your email address will not be published.