Pretpark-Aanbiedingen

Alle pretpark-aanbiedingen bij elkaar!

Alle pretpark-aanbiedingen

Een dagje of weekend naar een pretpark hoeft niet duur te zijn. Tenminste niet als je slim gebruikt maakt van de kortingsacties. Pretparknostalgie.nl maakt het je gemakkelijk en zet hier alle pretpark-aanbiedingen bij elkaar!

Of het nou gaat om een dagje naar Plopsaland of een midweek naar Attractie- en Vakantiepark Slagharen. Hier vind je het allemaal.

Je besteld je tickets veilig en snel online, zodat je niet alleen goedkoper uit bent maar ook niet hoeft aan te sluiten voor de kassa!

Met korting naar Attractiepark Slagharen

Hier vind je toegangskaarten voor Attractiepark Slagharen voor de laagste prijs. Geniet de hele dag van een spannende rit in de Gold Rush of de Mine Train, of een rustig ritje in de kabelbaan. En sluit de dag af met een bezoekje aan het subtropisch zwemparadijs Aqua Mexicana.

Goedkope Tickets Attractiepark SlagharenKlik voor het actuele aanbod!

Met korting naar Vakantiepark Slagharen

Wil je wat langer genieten van alle attracties in Slagharen? Dat kan! In Vakantiepark Slagharen kun je een weekend of een midweek verblijven in het attractiepark. Er zijn vakantiehuisjes in diverse soorten, maten en prijsklassen.

Boek een Goedkope Vakantie in Vakantiepark SlagharenKlik voor de laatste aanbiedingen!

Met korting naar Walibi Holland

Hier vind je toegangskaarten voor Walibi Holland voor de laagste prijs. In de voormalige Flevohof kun je vandaag de dag #HARDGAAN in de spectaculaire achtbanen als de Goliath en de Europese primeur Untamed!

Goedkope Tickets Walibi HollandKlik voor het actuele aanbod!

Met korting naar de Efteling

Tijdens de zomermaanden komt de Efteling nóg meer tot leven. In het zonovergoten park vind je volop verkoeling in de waterattracties en geniet je van spectaculaire shows en zomers entertainment.

Het park is in juli en augustus tot 20.00 uur geopend en op vrijdag en zaterdag zelfs tot 23.00 uur. Wil je samen nóg langer genieten? Kom dan sprookjesachtig overnachten in een van de hotels of vakantieparken. Zo geniet je samen eindeloos van de lange zomerdagen in de Wereld vol Wonderen.

Goedkope Tickets EftelingKlik voor het actuele aanbod!

Met korting naar een Plopsapark

Een dagje naar Plopsaland Indoor in Coevorden of Hasselt? Of naar het moederpark Plopsaland de Panne? Of wil je misschien een dagje zwemmen in Plopsaqua? Hier vind je de laatste pretpark-aanbiedingen van alle parken van de Plopsagroep!

Goedkope Tickets PlopsaparkenKlik voor het actuele aanbod!

Plopsaland De Panne Arrangement

Voor wie een dag naar Plopsaland De Panne niet genoeg is heeft Holiday Suites het Plopsaland De Panne Arrangement. Geniet meerdere dagen van alle attracties in Plopsaland De Panne. Maak een spannende rit in Heidi the Ride of in het Huis van Anubis.

Plopsaland De Panne ArrangementKlik voor meer info en om te reserveren!

Verblijf in Disneyland Parijs met Korting

Disneyland Parijs te duur? Kijk naar hun voordelige aanbiedingen, waarbij je nog zakgeld mee krijgt ook!

Geniet meerdere dagen van de Big Thunder Mountain of de Disneyland Railroad en alle Disneyfiguren. Kijk gauw voor het meest actuele aanbod!

Boek een voordelig arrangement in Disneyland ParijsKlik voor meer info en om te reserveren!

Stond je favoriete pretpark er niet bij? Via onderstaande button vind je nog veel meer pretpark-aanbiedingen!

Klik hier voor meer Goedkope Toegangskaarten!

Tot zover ons huidige aanbod aan pretpark-aanbiedingen. Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe acties. Kom dus regelmatig terug!