Wat vind je in dit gratis e-book?

In dit gratis e-book vertel ik mijn persoonlijke herinneringen aan klassieke, veelal verdwenen, attracties in verschillende pretparken van toen. Unieke informatie en een must voor elke nostalgisch ingestelde pretparkliefhebber!

  • Unieke persoonlijke herinneringen
  • Informatie over verdwenen attracties
  • Informatie over pretparken zoals ze vroeger waren
Ja! Stuur mij direct dit GRATIS e-book!
50% Voltooid
Download GRATIS het e-book "De Pretparken van Toen".
In dit gratis e-book vertel ik mijn persoonlijke herinneringen aan klassieke, veelal verdwenen, attracties in verschillende pretparken van toen. Unieke informatie en een must voor elke nostalgisch ingestelde pretparkliefhebber!
Pretparknostalgie.nl respecteert je privacy onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)!
Marketing door

De downloadlink voor dit GRATIS E-BOOK wordt verstuurd naar je e-mailadres.