Plopsaland de Panne zal in september voor twee weekenden weer veranderen in Meli Park. Voor de Plopsatijd was dit pretpark namelijk een themapark rondom bijen. In 1999 kocht Studio 100 het park op en veranderde het in Plopsaland de Panne. Na 18 jaar vindt Plopsaland De Panne het hoogtijd om deze nostalgische gevoelens terug te brengen tijdens de Meli Park Revival Weekends.

Meli Park Revival Weekends

Bezoekers worden meegenomen naar de vorige eeuw, toen Plopsaland de Panne nog Meli Park heette. Voor twee weekenden maken de Studio 100-figuren plaats voor de bijen. Het vrolijke deuntje van Apirama zal weer klinken en de bezoekers kunnen weer genieten van de papegaaienshow. Ook is er een tentoonstelling van iconische verzamelitems en authentieke attributen uit de tijden van weleer.

Meli Park 1990 © Plopsaland de Panne

Op vrijdag 24 augustus 2018 maakte Plopsaland De Panne in het bijzijn van de familie Florizoone, de oprichters van Meli Park, officieel bekend dat het op 1 & 2 en 8 & 9 september terugkeert naar de vorige eeuw en opnieuw even Meli Park wordt.

We willen liefhebbers onderdompelen in de sfeer van het voormalige Meli Park door herkenbare muziek van weleer en authentieke attributen, zoals de bijtjes van de razendpopulaire attractie Apirama, terug naar De Panne te halen”, aldus Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group.

Meli Mascotte

Ook de orginele Meli Bij-mascotte zal na 19 jaar opnieuw van de partij zijn om de bezoekers te ontmoeten en te entertainen. Daarnaast worden door het hele park photowalls geplaatst, die terugblikken naar de tijd van toen. Uiteraard kunnen bezoekers een ritje maken op één van de attracties uit het Meli-tijdperk zoals De Splash, De Rollerskater en De Piratenboot.

“Het is super dat er een stukje van het Meli Park opnieuw tot leven wordt gewekt!”, besluit Robert Florizoone, zoon van Meli Park-stichter Alberic Florizoone.

Meli Park Revival Weekends Plopsaland De Panne 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published.