Ondanks dat het regelmatig slecht weer was kijkt de Plopsagroep toch tevreden terug op de zomer van 2017. Bezoekers vonden opnieuw de weg naar Plopsaland De Panne en Plopsa Coo bij goed weer. Bij minder goed weer deden vooral Plopsa Indoor Hasselt en Plopsaqua De Panne het zeer goed.

Plopsa kijkt tevreden terug op de zomer

“We kijken tevreden terug op de zomer. In Plopsaland De Panne mochten we afgelopen zomer vijfhonderdvijftigduizend bezoekers ontvangen. Hiermee eindigt de zomer van 2017 als derde beste zomer ooit.”, laat Plopsa CEO Steve Van den Kerkhof aan Pretparknostalgie weten. Plopsaqua De Panne deed het heel goed op dagen met slecht weer en mocht begin augustus zelfs een nieuw dagrecord noteren.

Plopsa Coo, in het hart van de Ardennen, is zeer afhankelijk van het weer. De weinige mooie zomerdagen waarop het wel heel druk was in het park compenseren de vele regendagen. Hierdoor kan Plopsa Coo de zomer toch nog afsluiten met vergelijkbare aantallen als vorig jaar.

Plopsa-parken tevreden ondanks kwakkelzomer

Regen zorgt voor topdagen indoorparken

Veel regen resulteert voor het indoorpark in Hasselt dan weer in topcijfers. Het park kende een stijging van 16% in bezoekersaantallen in vergelijking met 2016.

CEO Steve Van den Kerkhof is tevreden met de cijfers. “Na een schitterend voorjaar met veel mooi weer en heel veel bezoekers hadden we een echte Belgische kwakkelzomer. Met ons aanbod aan indoor- & outdooractiviteiten kunnen we hier gelukkig op inspelen en de zomer alsnog afsluiten met mooie cijfers.”, licht hij verder toe. Met topevenementen als K3, Halloween en Winter Plopsaland verwacht hij ook komend najaar nog veel bezoekers in de verschillende themaparken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.