Het in aanbouw zijnde Attractiepark Rotterdam heeft weer een nieuwe attractie bekend gemaakt, een spookhuis. In Eefde wordt momenteel hard gewerkt aan het vervaardigen van de griezelige scenes.

Spookhuis

Reeds eerder werd bekend dat de poppenshow uit het Land van Ooit een plaatsje krijgt in het Poppentheater van Attractiepark Rotterdam. Ook de liefhebbers van ouderwets griezelen zullen dus aan hun trekken komen in Attractiepark Rotterdam. Of het om een darkride of een walk through gaat is nog niet bekend gemaakt.

Spookhuis Attractiepark Rotterdam

Vijf vaste medewerkers in de werkplaats van van der Most in Eefde zijn druk bezig poppen en andere griezelattributen uit oude spookhuizen op te knappen. Zij krijgen extra hulp van arbeidskrachten die via een werklozenproject worden ingezet.

Spookhuis Attractiepark Rotterdam

Een aantal van de onderdelen voor de spookscenes is afkomstig uit Dubai. De gebruikte onderdelen worden eerst uit elkaar gehaald, schoongemaakt en vervolgens gereviseerd. Daarna worden de scenes weer opgebouwd. In het spookhuis van Attractiepark Rotterdam zullen verschillende scenes komen waaronder een laboratorium en een kerker.

Spookhuis Attractiepark Rotterdam

Locatie toekomstig spookhuis

Tijdens mijn bezoek aan de bouwplaats op 24 februari j.l. liet Vincent Bouritius, Social Media & Content Medewerker van Attractiepark Rotterdam, mij reeds de ruimte van het toekomstige spookhuis zien. De duistere ruimte doet nu reeds spookachtig aan.

De ruimte van het toekomstige spookhuis Attractiepark Rotterdam

Attractiepark Rotterdam zal naar verwachting open gaan in 2018. Naast het spookhuis en het Poppentheater zal er ook een spectaculaire lanceerachtbaan komen. Dit is een klassieke Schwarzkopf Shuttle Loop afkomstig uit  het Japanse pretpark Toshimaen.

Zie ook:Attractiepark Rotterdam: Een kijkje op de bouwplaats“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.