Welkom op mijn nieuwe website Pretparknostalgie.nl. Hier start ik binnenkort met bloggen over pretparken. Ik vertel jullie over de geschiedenis van deze pretparken en haal herinneringen op aan vroeger en aan attracties die verdwenen zijn.

Ik hoop dat hier een wisselwerking ontstaat waarbij jullie reageren op mijn blogs en we samen herinneringen ophalen en discussiëren over de pretparken uit onze jeugd. Voor mijzelf zijn dat vooral de parken van eind jaren 70 en de jaren 80.

De pretparken waaraan ik de meeste jeugdherinneringen bewaar zijn Slagharen, Bobbejaanland, Phantasialand en de Efteling. Deze zullen dan ook regelmatig voorbij komen. Maar ook andere parken die ik bezocht heb, en dat zijn er vele, komen aan de beurt.

Bij deze nodig ik iedereen uit om deze website te bezoeken en om te reageren. Het maakt niet uit of je jeugd lang geleden was of dat je er nog midden in zit, iedereen is welkom!

Als je alvast een voorproefje wilt van wat hier allemaal gaat komen raad ik je aan om het gratis E-book “De pretparken van toen” te downloaden.

Herman Liesemeijer

    6 replies to "Welkom op Pretparknostalgie.nl"

Leave a Reply

Your email address will not be published.