Tweestryd, de achtbaan in Wildlands Adventure Zoo in Emmen is open! De officiële opening van deze nieuwste familieattractie is vanmiddag verricht door Enzo Knol, Nederlands bekendste vlogger op Youtube. Hij daagde WILDLANDS-directeur Frankwin van Beers uit voor het allereerste echte duel in Tweestryd. Zij zijn daarbij geholpen door 38 enthousiaste abonnementhouders.

Tweestryd, de nieuwe achtbaan in Wildlands

Tweestryd is een family duel racer, waarbij gasten de strijd met elkaar aangaan. Het verhaal rondom de nieuwe achtbaan in Wildlands is dat van een veertig jaar geleden gesloten steenkolenmijn, waarbij het gebied terug is gegeven aan de natuur.

Tweestrijd de nieuwe achtbaan in Wildlands Adventure Zoo Emmen

Inmiddels heeft de natuur zich hersteld op deze plek en mogen toeristen vanaf morgen in de oude mijn tegen elkaar racen. Aan beide racers is een echt goed doel gekoppeld; de winnende wagon verzameld ook echt geld voor dit doel. Kortom: een mijn met een missie!

Opening achtbaan in Wildlands door Enzo Knol

Op 26 maart bliezen Youtube-ster Enzo Knol en de directeur samen de blokkade voor ingang naar Tweestryd op. Daarna stapte Enzo Knol met zijn ‘KnolPower’ in de rode mijnwagen en Frankwin van Beers met zijn medestryders in de blauwe mijnwagen. KnolPower bleek de sterkste; de eerste officiële rit is gewonnen door het rode team!

Achtbaan Wildlands geopend door Enzo Knol

Voor abonnementhouders is Wildlands vanaf Goede Vrijdag vier dagen lang een uur eerder open. In dit extra uur kunnen zij dan exclusief kennis maken met de nieuwe achtbaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.