Op vrijdag 26 april 2024 was de officiële opening van 60 nieuwe vakantiehuisjes van Slagharen. Erik Veenstra, commercieel manager van Attractie- & Vakantiepark Slagharen verrichtte de opening, waarbij het niet helemaal volgens plan verliep. Pretparknostalgie was erbij…

Nieuwe vakantiehuisjes Slagharen

De nieuwe vakantiehuisjes van Slagharen zijn van het type Rancho Grande Deluxe. Deze bevinden zich op het voormalige kampeerterrein. Op zondag 29 oktober 2023 checkten hier de laatste campinggasten uit. Sindsdien is er hard gewerkt om op dit terrein de nieuwe Rancho Grande Deluxe vakantiehuisjes te plaatsen.

Deze luxe vakantiewoningen voldoen volledig aan de modernste eisen kwam comfort en duurzaamheid. Zo zitten er zonnepanelen op het dak, zijn ze geheel gasloos en geïsoleerd. De woningen bieden ruimte aan 8 personen met een enorme flatscreen in de woonkamer. Maar ook de slaapkamers zijn voorzien van een tv en in de achtertuin hebben de gasten hun eigen sauna.

Met de opening van deze 60 nieuwe vakantiewoningen komt het totaal aantal vakantiehuisjes in Slagharen op 713. Voor de zomer betekent dat, dat er tussen de 4000 en 5000 bedden gevuld zijn.

Nieuwe Vakantiehuisjes Slagharen Rancho Grande Deluxe: Woonkamer

Rancho Grande Deluxe

“Waar we met de Rancho Grande naar gekeken hebben is wat we kunnen we toevoegen aan onze huidige types accommodaties”, aldus Erik Veenstra tegen o.a. Pretparknostalgie.

“Alle Rancho Grandes zijn 8-persoons woningen. Ze bestaan uit vier volwaardige slaapkamers. We krijgen steeds meer vraag naar grotere accommodaties. Veel samengestelde gezinnen die ons park bezoeken. Veel opa’s en oma’s die de kinderen en kleinkinderen meenemen. Op deze manier kunnen we ook voldoen aan de vraag van de grotere groepen.”

Nieuwe Vakantiehuisjes Slagharen Rancho Grande Deluxe: Sauna

Twee varianten

De nieuwe vakantiehuisjes van Slagharen zijn er in twee varianten. Hieronder de verschillen op een rij.

Rancho Grande

  • Geschikt voor maximaal 8 personen
  • 2 goed uitgeruste badkamers
  • 4 slaapkamers
  • ruime woonkamer met keuken
  • volledig gasvrij voor een milieubewust verblijf

Rancho Grande Deluxe

  • Dezelfde capaciteit en duurzame aspecten
  • Randy & Rosie knuffels voor de kinderen
  • Extra luxe voorzieningen zoals een infraroodsauna voor 4 personen, Ofyr barbecue, föhn, buitenligstoelen op het terras, Bluetooth geluidssysteem en Quooker.

Nieuwe Vakantiehuisjes Slagharen Rancho Grande Deluxe: Slaapkamer

Vakantiehuisjes Slagharen

Gasten van de vakantiehuisjes hebben onbeperkt toegang tot het attractiepark en waterpark Aqua Mexicana. Via onderstaande knop krijg je meer informatie over de Rancho Grande Lodges en alle andere accommodaties van Slagharen. Ook kun je er vakantiehuisjes boeken en tickets reserveren.

Vertel me meer over de Rancho Grande Lodges

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.